Saturday, February 3, 2007

Renault Clio F1 Team R27



Kako bi označili lansiranje novog R27, Renault Sport Technologies je ujedno predstavio i Clio Renault F1 Team. Ovo će biti jedinstvena prilika za entuzijaste da proslave dvostruko osvajanje naslova u Formuli 1 otkrivanjem jedinstvenog automobila, opremljenog sportskim dodacima i tehnologijom. Pružajući osjećaj čistih performansi, strasti i vozačkog užitka, posebno izdanje Clio Renault Sport naglašava svoj identitet zahvaljujući jedinstvenom sportskom izgledu koji upotpunjuje oprema najboljih natjecateljskih vozila.
Naglašavanje Renault F1 Team identiteta
S crvenim čeljustima kočnica, novom žutom Sirius bojom i jedinstvenim Renault F1 Team i World Champion oznakama, ovo posebno izdanje Clija Renault Sport će se odmah identificirati sa starijim bratom, Méganeom Renault F1 Team. Unutrašnjost krase Récaro sjedala te pločica sa serijskim brojem vozila koja ističe jedinstveni sportski karakter.
Šasija i podešenja za vrhunsku učinkovitost
Clio Renault F1 Team R27 baziran je na Cup šasiji. BeBop 17’’ naplatci privlačnijeg su izgleda i jamče bolje vozne performanse. Podvozje je spušteno u odnosu na Clio Renault Sport, učinkovitost poboljšana s podešenim amortizerima i posebnim oprugama, što znači bolje performanse i izniman užitak u vožnji.
Javnost će moći saznati više detalja o ovom posebnom izdanju Clio Renault F1 Team R27 na idućem Salonu automobila u Ženevi, a probne vožnje i marketinške akcije uslijedit će kasnije.

No comments: